Una mansió d'estil italià sobre la badia mallorquina d'Alcúdia encapçala la llista dels habitatges més cars a la venda al portal del idealista.com, que ha elaborat un rànquing amb les cases més cares d'Espanya per comunitats autònomes.

La casa d'Alcúdia compta amb vuit habitacions en els més de 3.500 metres quadrats, que seran propietat de qui pagui els 57,5 ??milions d'euros que demanen per a ella.

Idealista.com assenyala que la majoria de la desena de cases més cares del país estan situades entre Mallorca i Marbella, dos dels principals pols d'atracció per a les grans fortunes del món. Tot i això, en aquesta llista s'hi colen un habitatge a Tiana (Maresme) i un altre a Madrid.

A Marbella es ven un habitatge, dividit en una casa principal amb deu dormitoris; casa de convidats amb set dormitoris i un segon espai per a visitants amb quatre dormitoris més. Són 4.000 metres quadrats, amb un preu de 27 milions d'euros.

El segueix, per preu, una masia tradicional mallorquina a Puigpunyent: un edifici del segle XVII repartits en 3.000 metres quadrats i deu habitacions, valorat en 26,5 milions d'euros.

A pocs quilòmetres, a Sa Muntanya a Port d'Andratx, també es comercialitza una finca de cent mil metres quadrats, envoltada de palmeres i amb el seu propi heliport. Amb els seus gairebé 1.300 metres d'habitatge que alberga vuit habitacions, els propietaris demanen 24,5 milions d'euros.

I a Marbella també hi ha a la venda, per 24 milions d'euros, una vila, amb 2.644 metres quadrats d'habitatge en una finca de 17.000, amb set dormitoris, bany turc i fins i tot un teatre.