Eulen readmet els dos treballadors acomiadats, com exigeix el laude

01.09.2017 | 23:49

Eulen ha readmès els dos treballadors que van ser acomiadats per no haver-se presentat al seu lloc de treball durant el conflicte laboral a l'aeroport de Barcelona-el Prat, en compliment del laude arbitral obligatori presentat aquest dijous passat.

En un comunicat fe públic ahir, Eulen va informar que aquests dos empleats no es van presentar a treballar un cop havien estat designats dins dels serveis mínims per a la vaga indefinida que els treballadors de la companyia van portar a terme aquest mes d'agost passat en els controls de seguretat de l'aeroport de Barcelona-el Prat.

La companyia va afegir que també ha deixat sense efecte les tres sancions que havia imposat, que fins ara estaven suspeses i no materialitzades, i els dos expedients sancionadors oberts, atenent-se al laude emès dijous per l'àrbitre designat pel govern central.

L'empresa que gestiona els controls de seguretat de l'aeroport del Prat també va explicar que les nòmines corresponents al mes d'agost inclouran la quantitat cor-responent al complement salarial establert en el laude, que ja estan sent rectificades, ja que quan es va dictar, ja s'havien emès.

A més, Eulen va afegir que té previst desistir la demanda interposada contra el comitè de vaga, que actualment està suspesa de mutu acord, i que tampoc no adoptarà noves mesures de conflicte relacionades amb «les matèries objecte del laude».

Ara queda pendent que es pronunciï el comitè de vaga respecte al laude i a les mesures que ha pres l'empresa. El comitè de vaga té previst reunir-se avui per decidir què farà a partir d'ara.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

El Black Friday se celebra aquest divendres 24 de novembre.
Consells a l'hora de fer compres en línia pel Black Friday

Consells a l'hora de fer compres en línia pel Black Friday

Atenció a les ciberestafes: la Policia alerta de les cinc modalitats delictives més freqüents

El comerç manresà afronta un Black Friday plenament consolidat

El comerç manresà afronta un Black Friday plenament consolidat

Cadenes i comerç local se sumen majoritàriament a la jornada que obre oficiosament el Nadal

El preu del metre quadrat dels pisos creix el 6,2% el tercer trimestre

La mitjana de preu del metre quadrat de l'habitatge lliure se situa a Catalunya en 1.871,4 euros,...

La despesa en pensions puja el 3% el novembre i se situa en 8.857 milions

La despesa mensual en les pensions contributives de la Seguretat Social va arribar als 8.857,94...

Enllaços recomanats: Premis cinema