Abrera podria donar nom al nou model de Seat que sortirà al mercat durant el 2018

La localitat competirà amb nou denominacions més de batejar el cotxe

04.09.2017 | 12:34

El pròxim SUV de Seat podria anomenar-se Abrera, Aran o Tarraco, d'acord amb tres de les propostes finals que la marca ha escollit per donar nom al seu nou model, que sortirà al mercat a finals del 2018. Aquestes tres candidatures hauran de competir amb altres sis finalistes: Alboran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa i Teide.

El president de la companyia, Luca di Meo, ha donat a conèixer aquest dilluns, pocs dies abans de l'inici de la Fira de l'Automòbil de Frankfurt, les opcions finals entre les més de 10.000 propostes que va rebre Seat. A la fira, es duran a terme les darreres votacions i es donarà a conèixer el nom guanyador.

D'altra banda, De Meo ha anunciat que els models León i Ateca començaran a incorporar el sistema Alexa d'Amazon a finals d'any i a l'Ibiza i a l'Arona, durant el 2018.

A poc més d'una setmana de l'inici de la Fira de l'Automòbil de Frankfurt, en què Seat també presentarà en societat el seu nou model Arona amb els diferents preus i configuracions, De Meo ha comentat que durant tres setmanes van rebre més de 10.000 propostes per donar nom al nou model de SUV, en una iniciativa pionera en aquest sentit, segons ha destacat De Meo; i que van votar més de 130.000 persones de 106 països diferents.

A la mostra, el president de Seat també ha avançat que els Seat incorporaran el sistema d'intel·ligència artificial d'Amazon Alexa, que mitjançant la veu proveirà als seus usuaris "tot tipus de suport" durant la conducció. Segons De Meo, serà la "primera vegada" que s'apliqui a Europa gràcies a l'acord entre les dues marques.

De Meo també ha explicat que durant la Fira la marca oferirà més detalls sobre aquestes noves prestacions així com els plans de futur per al CUPRA R i els seus plans de futur.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

El Black Friday se celebra aquest divendres 24 de novembre.
Consells a l'hora de fer compres en línia pel Black Friday

Consells a l'hora de fer compres en línia pel Black Friday

Atenció a les ciberestafes: la Policia alerta de les cinc modalitats delictives més freqüents

El comerç manresà afronta un Black Friday plenament consolidat

El comerç manresà afronta un Black Friday plenament consolidat

Cadenes i comerç local se sumen majoritàriament a la jornada que obre oficiosament el Nadal

El preu del metre quadrat dels pisos creix el 6,2% el tercer trimestre

La mitjana de preu del metre quadrat de l'habitatge lliure se situa a Catalunya en 1.871,4 euros,...

La despesa en pensions puja el 3% el novembre i se situa en 8.857 milions

La despesa mensual en les pensions contributives de la Seguretat Social va arribar als 8.857,94...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema