L'agència tributària catalana convoca un centenar de places

L'ens incorporarà 40 tècnics i 60 administratius el primer trimestre del 2018

14.09.2017 | 23:58
Oficina de Manresa de l´Agència Tributària de Catalunya

L'Agència Tributària de Catalunya (ATC) convocarà durant els propers dies un centenar de noves places, 40 de perfil tècnic i la resta d'empleats administratius, i iniciarà els processos de selecció corresponents per tal d'incorporar el nou personal, com a molt tard, durant el primer trimestre del 2018. La major part d'aquest augment correspon al personal contractat per donar cobertura a les noves oficines territorials, entre les quals hi ha les de Manresa i la Seu d'Urgell, i les oficines de serveis tributaris (compartides amb altres administracions locals i supralocals).

L'objectiu d'aquesta nova convocatòria de llocs de treball és captar efectius per reforçar l'àmbit operatiu de la recaptació en via executiva, posar en marxa el Programa per a la tramitació dels tributs estatals que paguen les entitats del sector públic de la Generalitat i donar resposta a les necessitats derivades de la mobilitat interna del personal propi.

D'altra banda, i d'acord amb l'oferta d'ocupació pública aprovada el mes d'abril passat pel Govern, el proper mes de novembre es convocaran les oposicions per cobrir 24 places del cos superior d'inspectors tributaris i 40 places del cos tècnic de gestors tributaris. Les proves per accedir a aquests cossos propis de l'Agència es desenvoluparan al llarg del 2018.

Les ofertes de treball es publicaran al portal ATRI (intranet de la Generalitat de Catalunya) i a la seu electrònica de l'ATC ( atc.gencat.cat). Els interessats a presentar la seva candidatura hauran d'omplir un formulari electrònic i adjuntar-hi la documentació requerida en cada cas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

La bagenca Agrofresc amplia la seva estructura amb l'absorció del departament de logística

L'empresa bagenca Agrofresc, de la qual són sòcies les empreses làctiques...

Els clients de BBVA podran enviar diners a altres mòbils a través de la veu

A partir d'ara, els clients de BBVA disposaran d'una funcionalitat que facilita l'enviament de...

Artés acollirà una sessió per impulsar l'economia circular al municipi

Artés acollirà el proper dimarts 28 de desembre a les 6 de la tarda una...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema