Macsa convoca unes jornades sobre innovació en 'packaging'

Més de 100 professionals d'empreses fabricants han confirmat l'assistència

15.09.2017 | 23:19
Seu central de Macsa, a Sant Fruitós de Bages

La seu central de Macsa a Sant Fruitós de Bages acollirà els dies 20 i 21 de setembre les Primeres Jornades Macsa Innovació, que tindran com a eix vertebrador el packaging 4.0. Les jornades tindran com a ponents experts internacionals d'institucions i empreses com IESE, Hewlet Packard, Kantar i KH Lloreda, entre d'altres, segons ha avançat l'empresa manresana.

Macsa, empresa de referència en codificació i marcatge per làser, pretén, així, «refermar l'interès per compartir entre els diferents agents del sector les inquietuds i visions existents sobre la innovació en aquest sector del packaging, la codificació i traçabilitat». Les jornades s'adrecen a responsables, mànagers i directors d'empreses industrials que tenen algun tipus de relació amb els processos de codificació, identificació i traçabilitat de matèries i productes.

Segons Macsa, ja han confirmat la seva assistència més de 100 professionals d'empreses multinacionals com Puig, Damm, Hero, Laboratoris Esteve, KH Lloreda, Gullón, Grífols, Dephi, Maxam i Schneider Eletric, entre d'altres.

Alguns dels temes que s'hi exposaran seran la implantació de la indústria 4.0, les tendències de l'embalatge, la implantació de directives i la importància en el posicionament de marca del packaging, així com sistemes d'impressió, traçabilitat i etiquetatge.

Per a més informació sobre les jornades i inscripcions, es pot accedir a la pàgina web http://innovacion.macsa.com/2017.html.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

La bagenca Agrofresc amplia la seva estructura amb l'absorció del departament de logística

L'empresa bagenca Agrofresc, de la qual són sòcies les empreses làctiques...

Els clients de BBVA podran enviar diners a altres mòbils a través de la veu

A partir d'ara, els clients de BBVA disposaran d'una funcionalitat que facilita l'enviament de...

Artés acollirà una sessió per impulsar l'economia circular al municipi

Artés acollirà el proper dimarts 28 de desembre a les 6 de la tarda una...

Enllaços recomanats: Premis cinema