El Portal de l'Àngel de Barcelona se situa novament aquest any com el carrer comercial més car d'Espanya, amb 3.360 euros el metre quadrat, davant de Preciados (Madrid), el Passeig de Gràcia (Barcelona) i Serrano (Madrid), segons un informe de la immobiliària Cushman & Wakefield.

El Portal de l'Àngel també segueix ocupant els primers llocs en la llista mundial, i ocupa la posició catorze d'una classificació que encapçalen la Cinquena Avinguda de Nova York, la Causaway Bay de Hong Kong i la New Bond Street de Londres.

El preu mitjà de lloguer comercial al Portal de l'Àngel és de 3.360 euros el metre quadrat, uns 30 euros més que el 2016, mentre que el del carrer més car del món és de 28.262 euros. L'informe de Cush-man & Wakefield analitza els preus de lloguer durant els últims dotze mesos dels 451 carrers comercials més cars de 68 països.

A Espanya, les ciutats que apareixen en el rànquing són Barcelona, Madrid, Màlaga, València, Sevilla, Bilbao, Palma de Mallorca i Saragossa. Els preus de Portal de l'Àngel han crescut l'1,8 % respecte a l'any anterior, mentre que la pujada més destacada l'ha protagonitzat la Diagonal de Barcelona, amb el 16,7 %, seguida de la Gran Via madrilenya, que ha experimentat un augment del 6,4 % en el seu preu per metre quadrat.