El divendres 1 de desembre tindrà lloc a la Fundació Universitària del Bages-FUB 2 la «Jornada d'economia social i solidària al Bages. Màrqueting i Comunicació amb Valors», organitzada per la regidoria d'Ocupació i Emprenedoria, Dona i Igualtat de l'Ajuntament de Manresa (CIO).

La trobada, que es durà a terme de les 10 a la 1.30 del migdia, està oberta a tothom i tindrà la participació de diferents cooperatives i empreses socials que treballen en el sector del màrqueting i la comunicació amb valors, i que oferiran la seva visió a partir de la presentació d'experiències i exemples de bones pràctiques.

També hi haurà la participació i el testimoni de cooperatives que compartiran quina ha estat la seva experiència, enfocament, resultats i impacte obtingut arran de la implementació en els seus plans de gestió empresarial de polítiques de màrqueting i comunicació amb valors.

Per concloure la trobada es presentarà la web d'economia social i solidària del Bages, una eina creada per donar a conèixer i apropar a la població els béns d'economia social i solidària a la comarca.

Aquesta matinal s'emmarca en el que l'Ajuntament de Manresa assegura que és una «aposta per l'economia social i solidària com un model d'economia que posa en valor finalitats socials i col·lectives, ja que aquestes repercuteixen directament i positivament en la ciutadania i en el territori».