Una cinquantena de persones van assistir dissabte a la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central a la Umanresa-FUB. La trobada, que portava per títol «Ara és el teu moment: l'hora del canvi», va estar centrada en el tema de la gestió del canvi. Els coaches de l'Associació Coaching C7 van portar a terme quatre tallers dedicats a treballar l'autoconfiança, l'autoestima, les creences i l'actitud.

La jornada va ser organitzada per l'Associació Coaching C7 i va tenir la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, el CIO, la Diputació de Barcelona i UManresa-FUB.

Pau Cinos va protagonitzar un taller que va permetre tenir als participants una imatge gràfica de la condició personal davant el repte de fer un canvi, a partir d'una automesura de la qualitat de vida i la salut. A continuació, Albert Garcia i M. del Carmen Pérez van aportar eines per reconèixer les qualitats emocionals, físiques i habilitats, així com també per motivar a canviar aquelles coses que es volen millorar.

Després, Isabel Acera va intentar descobrir als assistents quines creences i pors ens limiten a l'hora de fer un canvi i aconseguir els nostres objectius. Finalment, Jordi Simon va tancar la jornada amb el taller «Com l'actitud determina la teva vida», en què va explicar les tres claus per tenir una millor actitud i com el cos influeix d'una forma molt important en aquesta actitud.