Més de 350 persones es van reunir dijous al vespre a la sala de Cal Soler de Sant Vicenç de Castellet per assistir a la Nit de l'Impuls Empresarial del municipi. La trobada, que arribava a la cinquena edició, és organitzada des de l'Ajuntament de Sant Vicenç per posar en contacte el teixit socioeconòmic del municipi.

Enguany, el ponent convidat del sopar va ser el consultor i conferenciant Víctor Küppers. En una intervenció molt aplaudida, Küppers va demanar al teixit empresarial una actitud optimista i que es cregui en les capacitats de totes les persones per anar endavant.

Empreses premiades

En la part final de l'acte, la regidoria de Promoció Econòmica va donar a conèixer els premis a les millors pràctiques empresarials corresponents al 2017. El reconeixement a l'empresa més innovadora va ser per a Tic Tac Fusta; Marc Soler Tèxtil es va endur el guardó a l'empresa amb més responsabilitat social empresarial, mentre que l'empresa amb millors pràctiques en internacionalització va ser Flyaaway Services. En paral·lel, el reconeixement per a l'activitat de serveis més innovadora va ser per a Xasem. Finalment, aquest any la Joieria Rosa va ser premiada amb el reconeixement a l'activitat comercial amb una antiguitat de 50 anys.