L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha celebrat aquesta setmana un acte de reconeixement a la trajectòria de tretze empreses del municipi. A més, s'ha atorgat un reconeixement especial a quatre iniciatives empresarials més. La voluntat dels guardons és «remarcar el teixit empresarial del poble i alhora reconèixer la història d'aquestes empreses», segons fonts de l'Ajuntament.

El guardó pel recorregut empresarial més longeu ha estat per a Fusteria Puigdellívol, pels seus 281 anys d'història des de la seva fundació. En el grup de més de 100 anys d'història s'ha guardonat Rosendo Valls i Successors pel seu 115è aniverrsari; a Boixadors Envasos Metàl·lics pels seus 107 anys d'història i a Transvall en l'any del 103 aniversari. Altimira Pintors ha estat reconeguda en l'any del seu 75è aniversari.

Quant a empreses amb 50 anys de trajectòria, l'Ajuntament ha guardonat les empreses Dayco Automotive Sucursal a Espanya i Eléctrica Industrial LO-AL SL. Finalment, en el grup del quart de segle, els felicitats han estat Difoprint SL, Farmaban SA, Formularis Viñas SA, P&B Instruments-Técnicas de Medida y Control SL, Mikalor Fastening Solutions i Estud'idea.

A banda de premiar la trajectòria d'aquestes empreses l'Ajuntament també ha reconegut Món Sant Benet per la promoció i projecció del territori; Agrocat, amb el premi Sostenibilitat i RSC; Forn de Cabrianes, per la conservació de la cultura i les tradicions; i la residència Onada SL, millor empresa concessionària de serveis.