El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha assegurat aquest divendres que els "vaivens" de clients que l'entitat va registrar a l'octubre després de l'1-O per la situació política a Catalunya han quedat superats, i ha tret importància a la sortida de dipòsits d'aquest mes, ja que ha sostingut que va ser moderada i que en el conjunt de l'any han crescut els recursos de clients.

"Ha estat un any extraordinari, on els vaivens que vam poder tenir a l'octubre han quedat completament superats", ha apuntat en la roda de premsa de presentació dels resultats del 2017 a la seva seu a València.

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha confiat aquest divendres que els interlocutors polítics trobaran "camins d'acord" per avançar en l'estabilitat política a Catalunya.

"Seguim expressant la nostra confiança que els interlocutors trobaran camins d'acord", ha manifestat en la roda de premsa de presentació dels resultats de l'entitat del 2017 a la seva seu a València.

Uns resultats magnífics

Gual, ha destacat aquest divendres que els resultats de l'entitat el 2017 han estat "magnífics", amb un creixement del 60,9% fins a 1.684 milions, encara que ha admès que ha estat un any amb moments difícils.