Eurecat-CTM ha impulsat, juntament amb altres socis europeus, una nova plataforma digital social, anomenada Power, que pretén recollir les millors pràctiques i experiències en gestió de l'aigua en l'àmbit industrial, social i polític i compartir-les amb experts i ciutadans d'arreu del món. Entre els casos que publicitarà la nova plataforma hi ha el de la ciutat de Sabadell.

L'app, també disponible en versió web, es troba en fase de proves i forma part d'un projecte d'innovació d'àmbit europeu que té com a objectiu «augmentar la consciència de l'escassetat d'aigua entre els ciutadans» i «compartir les millors experiències de gestió entre centres de recerca, universitats i gestors de l'aigua en l'àmbit internacional», diu Richard Elelman, responsable d'administracions públiques del CTM.

La plataforma és gratuïta i permet consultar iniciatives de gestió hídrica a diferents ciutats del món de manera interactiva, i plantejar-ne debats amb experts i ciutadans. Power és estructurada en quatre eixos sobre fenòmens meteorològics extrems, estratègies de reducció en el consum d'aigua, nivell de qualitat en l'aigua reutilitzada i variables relacionades amb la seva conservació. A Catalunya, la plataforma se centra a la ciutat de Sabadell, on participa el grup CASSA, que mostra exemples de qualitat de l'aigua i diversos temes d'interès ambiental en l'àmbit de l'aigua.

El projecte és una iniciativa impulsada per la UE mitjançant la xarxa de ciutats Climate Alliance, les ciutats angleses de Leicester i Milton Keynes i les companyies de subministrament d'aigua de Jerusalem i Sabadell.