Les estacions d'esquí lleidatanes han venut aquesta Setmana Santa uns 150.000 forfets, un 76% més que l'any anterior segons les dades facilitades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Tot i que el temps canviant propi de la primavera, amb ratxes fortes de vent dissabte i baixes temperatures, ha tingut més afectació en l'àmbit del turisme actiu i dels esports d'aventura, també ha impedit que s'apleguessin encara més esquiadors al Pirineu. Als complexos, alguns dels quals tancaran la temporada el proper 8 d'abril, els gruixos i la qualitat de la neu han afavorit la venda de forfets en aquests deu dies, tant per a la pràctica de la modalitat alpí com de nòrdic. El conjunt d'estacions d'esquí del Pirineu de Lleida han estat obertes per aquesta Setmana Santa amb uns bons gruixos de neu.

El nombre de forfets venuts entre el 24 de març al 2 d'abril ha estat d'uns 150.0000, un 76 % més que la Setmana Santa de l'any 2017, que es va tancar amb 85.000 forfets. La temporada d'esquí 2017-2018 entra a la recta final, amb els centres oberts fins al pròxim diumenge 8 d'abril i amb uns bons gruixos de neu després de les intenses nevades caigudes aquest hivern. Pel que fa a l'ocupació hotelera, les dades provisionals facilitades pel Patronat de Turisme la situen, a les zones turístiques, al voltant del 95% de mitjana en els dies festius.