L'índex general de la xifra de negocis del sector serveis de mercat en sèrie original el febrer a Catalunya ha crescut el 6,9% en relació amb el febrer del 2017, dues dècimes per sobre del 6,7% que es va registrar el mateix mes a l'Estat espanyol, segons les dades publicades ahir per l'institut d'estadística espanyol. Per la seva banda, l'índex de la xifra de negocis del sector industrial creix el 3,4% en relació amb el mateix mes de l'any passat, sis dècimes per sota de la mitjana registrada al conjunt de l'Estat espanyol.

Les empreses del sector serveis a Catalunya encadenen 19 mesos de creixements dels ingressos, des de l'agost del 2016. La taxa interanual d'aquest mes de febrer de les empreses de serveis catalanes és la més alta en un mes de febrer des del 2007 (11,1%). Tots els segments d'activitat del sector serveis van veure com els ingressos augmentaven sobre tot les empreses de venda i reparació de vehicles, amb una taxa del 12,7%, i les activitats professionals, científiques i tècniques, que creixen el 10,9%, els únics que ho fan en dos dígits.

Per la seva banda, les empreses industrials instal·lades a Catalu-nya encadenen deu mesos de creixements de la facturació. En dades referides al conjunt del ter-ritori espanyol, tots els sectors d'activitat van registrar creixements dels ingressos, sobre tot el sector de béns intermedis, amb el 7,7% de taxa interanual, i l'energia, amb un augment del 7,6%.