L'exdirector bancari de Lleida acusat d'haver-se apropiat 462.298,92 euros de tres clients de Catalunya Caixa entre els anys 2008 i 2013 va reconèixer els fets. La fiscalia i l'acusació de Catalu-nya Caixa el consideren responsable d'un delicte continuat de falsedat en document mercantil en concurs amb un delicte continuat d'apropiació indeguda i demanen per a ell entre quatre i sis anys de presó i que torni els diners a Catalunya Caixa, ja que l'entitat els va abonar als clients afectats.

Segons la fiscalia, per una banda l'acusat manipulava les signatures de contractes financers de clients per extreure diners i, per l'altra, en comptes de contractar productes bancaris a terminis, tal com li demanaven els clients, contractava fons d'inversió (que impliquen més risc per al client de l'entitat) amb la intenció de gua-nyar més diners i quedar-se la diferència.

A més d'aquesta acusació, el representant legal de Bankinter, on l'acusat va treballar posteriorment, concretament entre el 2013 i el 2014, li reclama 645.000 euros més que s'hauria apropiat d'un centenar de clients d'aquesta entitat seguint les mateixes pràctiques.

L'acusat va intentar arribar a un acord amb els dos bancs per tornar els diners que presumptament va agafar, però les entitats consideren que mai arribaria a pagar els diners que els deu.

Per captar clients amb grans quantitats de diners, l'acusat els oferia uns interessos superiors als establerts per l'entitat i el banc d'Espanya.