Amb motiu del 120 aniversari de Ramon Roqueta, el celler bagenc llança al mercat Insignia Col·lecció Privada 120 Aniversari, un nou vi nascut, segons l'empresa, «per ser la icona d'aquest celler» fundat el 1898 per Ramon Roqueta Torrentó. Amb una producció de 6.000 ampolles, Ramon Roqueta Insignia pretén ser «un homenatge al llegat que va iniciar el seu fundador». El vi s'ha elaborat amb garnatxa (75%), carinyena (20%) i sumoll (5%), i s'ha veremat manualment en el moment òptim de maduració de cada varietat. La garnatxa i la carinyena s'han treballat amb un sistema de pigeage i maceracions que varien entre els 15 i els 20 dies, i mentre la garnatxa i la carinyena han fermentat en dipòsit a 26º, la sumoll ho ha fet a 22º. El vi ha passat vuit mesos en bótes de roure europeu de gra fi. El resultat és, segons el celler, «un vi negre d'un bonic color vermell cirera que exhibeix moltes aromes de fruites vermelles i d'herbes de bosc mediterrani».