El coordinador d'ICV, Joan Herrera, va acusar ahir Artur Mas de tenir "amnèsia" perquè no parla de corrupció ni de retallades, i va destacar: "el nostre patrimoni no és a Suïssa, Liechtenstein o Andorra, el nostre patrimoni és en els serveis públics que ningú no ens ha regalat".

Herrera va participar a Mollet del Vallès en l'acte central del dia de Catalunya Sí que es pot, en què el candidat Lluís Rabell no ha pogut participar perquè ha viatjat a Madrid per gravar una entrevista amb un programa d'una televisió estatal, i en què ha compartit escenari amb Pablo Iglesias.

El coordinador d'ICV ha recordat als ciutadans de Mollet que aquesta va ser una de les primeres ciutats espanyoles que va comptar amb una alcaldessa i que aquesta era del PSUC.

"Mollet és una ciutat de gent treballadora", va dir Herrera que va recordar totes les empreses importants que van estar en aquesta ciutat i ja han tancat: "Derbi, on treballaven 1.300 persones i ara zero, New Pol, 900 persones i ara zero... i ara Valeo reivindica una feina digna".