La candidatura de Junts pel Sí obtindria 62 diputats, quedant així a sis escons de la majoria absoluta, segons un sondeig realitzat per l'Institut Opinòmetre per a Economia Digital.

Segons aquesta enquesta, la candidatura de CDC i ERC obtindria 62 diputats amb el 39,2% dels vots de manera que necessitaria els diputats de la CUP, que amb el 6,4% dels sufragis obtindria un total de vuit diputats. D'aquesta manera, les dues candidatures que aposten obertament per la independència tindrien una majoria absoluta de 70 diputats al Parlament, amb el 45,6% dels vots.

D'altra banda, les forces que no aposten per la independència obtindrien més de la meitat dels vots, encara que quedarien molt lluny de la majoria absoluta en diputats. Així, Ciutadans aconse-guiria entre 18 i 20 diputats i seria la segona força parlamentària. El tercer lloc seria per a Catalunya Sí que es Pot, amb entre 17 i 19 escons, mentre que darrere seu quedarien el PSC (15-17 diputats), PP (14-16) i Unió, que aconse-guiria 5 o 6 diputats, segons el sondeig.