Martín Rodríguez Sol, número 2 per la llista d'Unió Democràtica, confia en els futurs resultats del partit pel 27-S i situa l'ajuda a PIMES i autònoms com a principal motor de recuperació de l'Anoia.

L'exfiscal i igualadí, ara candidat independent per Unió, va insistir ahir que el missatge que el partit està donant a la població vol transmetre un model no rupturista.

Per a Rodríguez Sol, a l'Anoia s'està "perdent una oportunitat històrica per recuperar l'economia i fer-la productiva" i davant d'això Unió Democràtica aposta per un teixit industrial que ajudi els autònoms i els petits empresaris a tirar endavant.

L'Exfiscal Superior vol obrir camí cap aquelles solucions que facin positiu "l'ara" i no "un futur que no se sap quan arribarà". Com a exemple, una de les propostes per tirar endavant el suport per les PIMES i els autònoms seria la creació del "defensor de l'autònom" ja que són els petits empresaris els que sustenten el país.

De cara als resultat de les enquestes Martín Rodríguez Sol va tirar de positivisme i confiança en que estan segurs de que tindran representació al Parlament i amb més de 5 escons, i fins i tot més de 7. "Unió està viva, Unió té un projecte, Unió té unes persones a darrere compromeses amb complir-ho", amb aquestes paraules el candidat feia al·lusió al compromís del partit amb els seus afiliats. A més, davant la pregunta que qüestionava què faria el partit en cas de no sortir representat a les eleccions del 27-S, Rodríguez Sol ha respost amb un contundent "no es preveu aquesta opció".

El segon de la llista d'Unió, que ahir va comparèixer davant de només tres periodistes, va recordar les paraules del portaveu de la Unió Europea reafirmant que "qualsevol que se'n vagi en quedarà fora". Com a missatge final Rodríguez Sol va fer referència al viatge a Ítaca, "un viatge que molta gent de bona fe creu que és un creuer pel Mediterrani i és realment un viatge al desert".