Eleccions Catalanes

C's reivindica la seva "centralitat" envers la "vella política corrupta"

El líder de la formació, Albert Rivera, va demanar a l'amfiteatre de Tarragona que "llanci el 3% als lleons"

20.09.2015 | 00:00
Albert Rivera i Inés Arrimadas

El president de Ciutadans, Albert Rivera, i la seva candidata per al Parlament, Inés Arrimadas, van reivindicar la seva formació com l'única que des de "la centralitat, la sensatesa i el seny" està en condicions de "modernitzar la vella política". Rivera va demanar que s'aprengui "de la lliçó grega", pocs abans de les eleccions al país hel·lènic. També li va demanar a Arrimadas, aprofitant que el míting era a l'amfiteatre de Tarragona, que quan sigui presidenta "llanci els corruptes i el seu 3% als lleons". La candidata va recordar que saben parlar amb tothom per obligar "la vella política" a "canviar les coses", com els pactes d'aquesta formació a l'Estat ja han demostrat.
Ni Rivera ni Arrimadas van passar per alt l'escenari del míting d'ahir dissabte: l'amfiteatre de Tarragona. Tots dos el van fer servir per recordar els "canvis" que les seves runes -del segle II- han vist transcórrer al llarg dels segles. Van al·ludir a les seves pedres per demanar que "perduri el millor de la democràcia" i que "no es trenqui" la unitat d'una Europa i una Espanya que tantes lluites ha costat construir amb la secessió catalana.
Rivera va aprofitar l'acte per retreure als líders del PP, PSOE i Podemos que "facin càbales" amb les eleccions catalanes. A ell, en canvi, allò que passa a Catalunya l'afecta directament perquè és català i la seva família viu aquí, com els 7,5 milions de persones "d'aquest tros d'Espanya". "No em puc prendre aquesta campanya aritmèticament".
L'acte va aplegar unes 800 persones i va comptar amb la presència de Juan Marín, d'Andalusia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema