Eleccions Catalanes

La CUP mostra que guanya embranzida reunint mil persones a l'acte de Manresa

La diputada Isabel Vallet carrega contra el candidat del PP dient que el seu partit "serà la tomba política d'Albiol"

20.09.2015 | 08:04

La CUP va demostrar ahir a Manresa que és un partit que ha crescut congregant a la plaça Major de la capital bagenca unes mil persones, segons els organitzadors. Finalment no va venir el candidat Antoni Baños perquè havia de participar en el debat electoral de La Sexta. La diputada Isabel Vallet va carregar contra el candidat popular afirmant que el seu partit "serà tomba política d'Albiol"

La CUP va demostrar ahir a Manresa que ha deixat enrere els actes electorals de petit format tot congregant unes mil persones a la plaça Major, segons responsables del partit a la capital bagenca. Era l'acte central de la formació a la Catalunya Central i l'estrella havia de ser el candidat Antoni Baños, però finalment no hi va poder fer acte de presència perquè havia d'assistir al debat televisiu de La Sexta. La diputada Isabel Vallet va fer el discurs més contundent tot criticant el candidat del PP, Xavier García Albiol, dient -quan parlava de racisme- que "la CUP serà la tomba política d'Albiol".

Les paraules de Vallet van ser les més vibrants i les que van aixecar més aplaudiments entre els assistents i és que també va repartir les principals crítiques. La més directe i contundent contra un candidat a les eleccions del 27-S les va fer quan parlava de racisme i es va referir al candidat del PP tot dient que seran la seva tomba. També va ploure crítiques contra els partits que han governat a la Generalitat i en els ajuntaments tot afirmant que des de la seva formació "s'han desemmascarat els corruptes" i que "el funcionament del sistema es basava en la corrupció". En aquest sentit, Vallet va afirmar que la CUP "està neta de corruptes" que i el que la construcció de la Unió Europa i l'Estat espanyol ha servit només "per beneficiar les elits".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema