Les candidates número 2 i 13 de la llista de Catalunya Sí que es Pot, Gemma Lienas i la sallentina Laura Massana, es van reunir amb el president del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat, Antonio Guillén, amb qui van compartir les necessitats del col·lectiu.

Guillén va lliurar a les candidates el document marc de propostes sobre inclusió dels drets de les persones amb discapacitat o trastorn mental, entre elles l'aprovació d'una Llei Catalana de Drets, No Discriminació i Inclusió a la Comunitat de les Persones amb Discapacitat.

Lienas i Massana van mostrar també el seu acord amb la creació al Parlament de Catalunya d'una Comissió legislativa sobre Discapacitat, la constitució d'un Consell de la Discapacitat de Catalunya i el desenvolupament de la llei 13/2014, d'Accessibilitat, amb l'elaboració del Codi d'accessibilitat. D'alta banda, antics lluitadors antifranquistes i representants d'associacions d'expresos polítics van expressar ahir el seu suport a la formació. a qui consideren "el PSUC del segle XXI". A més a més, María Salvo va criticar que la candidata de Junts pel Sí Muriel Casals utilitzi el nom del PSUC.