La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, va anunciar ahir que l'executiu del PP treballa en un pla interministerial per «rellançar la marca Barcelona», després del mal «agut» que ha fet el procés independentista a Catalunya, la seva economia i la seva societat.

Sáenz de Santamaría i el candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, es van reunir ahir a Barcelona amb una vintena de representants del sector de la restauració, el turisme i el comerç, reunió a la qual també van assistir el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i el president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament barceloní, Alberto Fernández Díaz.

En declaracions a la premsa, la vicepresidenta va explicar que la reunió va servir per valorar la «complicada situació econòmica» que es viu a Catalunya, i especialment a Barcelona, a causa del procés, que ha provocat també una gran fractura social. Sáenz de Santamaría considera per això «fonamental» rellançar la marca Barcelona.