La Junta Electoral de Barcelona ha estimat parcialment el recurs del PP que denunciava la cobertura que va fer TV3 de la manifestació de suport al president Carles Puigdemont i al Govern destituït pel 155 a Brussel·les, segons ha informat la cadena televisiva. En aquest sentit, la Junta considera que la informació que es va oferir d'aquell esdeveniment va ser excessiva. Per això, insta el canal a compensar el PP. Des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) es defensa que el dia de la manifestació, el dijous 7 de desembre, es va informar d'aquesta notícia però també dels actes que organitzaven els partits no independentistes.

D'altra banda, la Junta Electoral Provincial de Barcelona ha considerat que la cobertura que es va fer al telenotícies de TV3 del 'Concert per la llibertat dels presos polítics' va afavorir les candidatures independentistes, segons ha informat la mateixa font.

Des de la CCMA es subratlla que en les dues decisions de la Junta hi ha hagut vots particulars que defensen l'actuació de TV3 basant-se en el dret a la informació. És per això que la Corporació ha anunciat que recorrerà la decisió.