El candidat de Catalunya En Comú-Podem a les eleccions del 21-D, Xavier Domènech, va assegurar ahir que Catalunya està «atrapada» entre qui «ataca» i qui «retalla» l'escola catalana.

El candidat de Catalunya En Comú-Podem ho va dir en referència a les acusacions d'adoctrinament de Ciutadans i als governs d'Artur Mas i Carles Puigdemont, respectivament.

I va anar més enllà amb Ciutadans: «No s'adonen fins a quin punt la gestió de la crisi i els atacs contra l'escola pública és una venjança contra el poble de Catalu-nya; i fins a quin punt ens hem de rebel·lar contra això», va etzibar Domènech.

El cap de files dels comuns ho va dir en un míting de campanya a Sabadell, la seva ciutat natal, un acte en què els comuns han reivindicat el model català com a garantia d'igualtat d'oportunitats. Domènech ho va fer al costat de la seva número 2, Elisenda Alamany, i del diputat al Congrés Joan Mena. «Com que no ho van aconseguir amb la immersió, ara s'inventen l'engany de l'adoctrinament», va reblar Mena en el seu discurs.