El número 2 de Ciutadans a Catalunya i flagell de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, l'última legislatura, Carlos Carrizosa, va acompa-nyar Inés Arrimadas a la seva visita a Manresa.

La seva intervenció no va decebre els presents a la sala. Com si fos una homilia, va dir ell mateix, va recordar que un dels 10 manaments de Déu és «no robaràs». Els governs anteriors de la Generalitat ho van fer, va assegurar. «Abans teníem la banda del 3 %, ara tenim la del procés que s'ho ha gastat tot en la seva festa. Ho han tapat tot amb la bandera. Veurem què surt quan fem una auditoria». No mentir i no insultar serien uns altres manaments.

A l'acte, també hi va participar el candidat de Ciutadans a la Catalunya Central, Antonio Espinosa. Va mostrar la seva satisfacció perquè «Manresa està avui inundada de color taronja» i es va mostrar convençut que el 21-D es der-rotarà «el nacionalisme i l'independentisme». «El procés és fer-ralla», va dir. Va qualificar el Govern de la Generalitat d'entabanador, mentider, triler, nen irresponsable i format per polítics mediocres «que han incomplert la llei». Va augurar que el canvi «s'iniciarà a Catalunya amb Ciutadans i s'estendrà a tot Espanya».