El candidat de Ciutadans, Albert Rivera, va advertir ahir el líder de Podem, Pablo Iglesias, que si és president del Govern, Espanya ni es tocarà ni es trencarà, i li va dir que amb el país "no s'hi juga", per moltes llistes que comparteixi amb els independentistes.

Rivera va respondre així al candidat de Podem a la presidència del Govern, Pablo Iglesias, que va dir que té la intenció de convocar un primer referèndum a Catalunya i "en un termini no més enllà d'un any". Rivera va dir que fa molts anys que treballa perquè a Catalunya hi hagi una majoria que defensi la unitat, "perquè ara vingui el senyor Iglesias a acontentar Artur Mas".

Interromput al crit de "president, president", Rivera va dir que "Mas s'ha d'estar fregant les mans" en pensar que hi ha "un partit nacional que vol trencar Espanya com ell i els seus, i que va amb Bildu a les llistes". Encara que Mas pretengui "aprofitar" la situació, Rivera va dir que no ho aconseguirà perquè "no serà el senyor Pablo Iglesias qui guanyi les eleccions", sinó Ciutadans, que "és el pitjor malson d'Artur Mas".