El secretari general socialista i candidat a president del govern, Pedro Sánchez, va assegurar ahir que, mentre que el seu partit demana el vot per crear ocupació i posar fi a la corrupció, Ciutadans ho fa per "governar amb el PP i Podem per guanyar el PSOE".

Sánchez ha tornat a carregar contra els dos partits emergents en el míting a Toledo davant unes 1.500 persones, que han atapeït el Palau de Congressos El Greco.

"Un partit com Ciutadans demana el vot per governar amb el PP, i un altre partit com Podem demana el vot per guanyar el PSOE. Nosaltres demanem el vot per crear ocupació amb drets, reconstruir l'estat de benestar i per fer fora l'amic de Bárcenas de la Moncloa i guanyar el PP", es va conjurar Sán-chez. Entre crits de "president, president", Sánchez va dir que "el canvi és possible, necessari i urgent", i que el PSOE és "l'única opció real" per fer fora el PP.

El socialista no va donar pistes de quines aliances establiria després del 20 de desembre en cas de ser el vencedor, perquè, "abans de pactar i d'acordar, primer cal guanyar la dreta i el PP".