Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del PP de Catalunya, va declarar ahir a Manresa que "votar C's té riscos perquè la papereta pot acabar anant a parar al PSOE".

Sánchez-Camacho va visitar la capital del Bages per tenir contacte amb candidats i militants populars i fer campanya reiterant la idea que "només el PP es la garantia que ningú trenqui ni Catalunya ni Espanya". Camacho va alertar de la configuració d'un tripartit entre PSOE, Podemos i Ciutadans "que només té per objectiu robar-li el poder a la formació més votada, que esperem que sigui el Partit Popular".

En plena plaça Sant Domènec, la líder popular va assegurar que Espanya passa per uns dies crucials que poden estar coent una aliança d'esquerres entre els socialistes i Podemos molt perillosa per al futur. Hem vist què és el que ha passat amb la Syriza grega i seria molt perillós posar el creixement econòmic, el futur de les pensions i el futur de la recuperació de l'ocupació en mans de la Syriza espanyola". Per contra va assegurar que votar el PP garanteix continuar creixent i seguir en la via de "tornar als ciutadans els esforços que han realitzat durant molt temps i garantir la convivència a Catalunya i la unitat de tota Espanya". La presidenta del PP a Catalunya va dir que molts votants populars en les anteriors eleccions han volgut "castigar" el PP per diferents motius, però diumenge "s'han de rumiar molt bé aquest càstig perquè al final el que succeirà és que es castigaran a ells mateixos" perquè C's té posicions polítiques que repercutiran en les pensions i l'acomiadament de funcionaris perquè "una cosa són els platós de televisió i una altra governar amb experiència".