DIVENDRES 10 DE JUNYLa Seu d'UrgellERC.

Acte informatiu amb la candidata pirinenca al congrés, i número 2 per Lleida, Carme Lostao. Avui, divendres, a les 20:00 hores, a la Sala de la Immaculada.

ÒdenaPSC.

Visita al municipi i acte públic de Miquel Iceta amb la participació de representants locals i comarcals. Avui, divendres, a les 20:15 hores, al Parc de la Font d’Òdena.

DISSABTE 11 DE JUNYGironellaCDC.

Acte electoral amb la presència del cap de llista, Francesc Homs, i de Miquel Calçada. Estaran acompanyats de Marc Calmet, candidat berguedà, i David Font, alcalde de Gironella. Dissabte 11 de juny, a les 19:30 hores, a la Plaça de la Vila.

DIUMENGE 12 DE JUNYVilanova del CamíECP.

Acte-miting de campanya amb la candidata al Senat, Anna Toro. Diumenge, 12 de juny, a les 12:00 hores, a la Plaça del Mercat.

DILLUNS 13 DE JUNY

Igualada

ECP. Vista de Xavier Domènech, cap de llista del partit. Diluns 13 de juny, al migdia, a la Plaça de l’Ajuntament.

DIVENDRES 17 DE JUNY

IgualadaERC.

Acte central de la Federació Comarcal d’ERC, amb la presència del president del partit, Oriol Junqueras, del cap de llista republicà a les Corts de Madrid, Gabriel Rufián, i de la candidata número 6 a la llista del Congrés, la igualadina Carolina Telechea. El proper divendres, 17 de juny, a les 19:30 hores, a la plaça de l’Ajuntament.