Eleccions Generals 2016

Terceres eleccions... potser seria massa no?

El primer que haurà de moure´s és Mariano Rajoy, que haurà de sortir a la tribuna ha defensar la seva candidatura

27.06.2016 | 19:40

Fet i deixat estar tot queda més o menys igual... o no. Objectivament, els canvis no són significatius, es pot explicar de moltes maneres i cadascú ho dirà de la manera que més l´interessi, però el cert és que no hi ha una majoria clara per governar. Aquells que no es van posar d´acord mesos enrera ho faran ara? No tenen cap altre remei. El primer que haurà de moure´s és Mariano Rajoy, vulgui o no aquesta vegada no pot dir no i haurà de sortir a la tribuna ha defensar la seva candidatura. El PP ha sortit una mica mes reforçat d´aquestes eleccions, no el suficient, i necessita si o si la col·laboració per activa o per passiva dels socialistes. Per aconseguir-la caldrà que se la treballi i molt. Personalment se´m fa difícil de creure que en sigui capaç, que hi posi la generositat que fa falta..
Una altra possibilitat és que els socialistes busquin un acord alternatiu. Fins arribar a 176, que són els diputats que fan falta, aquest cop el conglomerat es tan heterogeni que se´m fa molt difícil d´imaginar-me´l.
Resultat? Terceres eleccions. No, no pot ser, els ciutadans i les ciutadanes no s´ho mereixen. Caldrà trobar una solució. Quina?

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema