Eleccions Generals 2016

«Segons parts mai foren bones»

De 47 diputats solament 17 són independentistes. L´ independentisme no es mou, ni amb escàndols a terminis i manipulats per mobilitzar un possible electorat

27.06.2016 | 19:19

No ha estat bo per a l´economia del país i les empreses aquest estancament de sis mesos, no ha estat bona la despesa de centenars de milions que ha suposat la nova reedició electoral, no ha estat satisfactori el resultat per a la majoria dels partits que es presentaven, no valen ni per fumar les enquestes de cap mena, no ha servit per aclarir els mínims que a la gent li interessen, com són el futur més immediat de la feina, les pensions, la seguretat d´un sostre digne, entre molts d´altres. Els votants han donat suport a la coherència del discurs i als fets contrastables per l´acció de govern; i a mantenir una seguretat i una estabilitat de futur, amb tot i el Brexit, que significa el Partit Popular. Reforçant i donant més múscul per ser un govern els propers quatre anys. Un partit socialista més afeblit que mai amb el pitjor resultat de la història, i els que es creien els virreis de la nova política amb patent de cors han estavellat les seves expectatives a la realitat de fa sis mesos i al que els ciutadans volen.

Objectivament: a Catalunya han votat 3.230.000 ciutadans; d´aquests, 1.050.000 han votat opcions independentistes (el 33%), i la resta altres opcions. De 47 diputats solament 17 són independentistes. L´ independentisme no es mou, ni amb escàndols a terminis i manipulats per mobilitzar un possible electorat. Potser és que la gent ja no es deixa manipular? Esperem a partir d´ara que no ens tornin a decebre. Que es faci política en majúscules; i que el diàleg, el consens, i el treballar a favor de i per a la gent sigui la constant d´ara en endavant dels que tenen la responsabilitat de formar un govern.

Un govern de coalició PP+PSOE+C´s fóra bo per a Espanya, fóra bo per a Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema