Dues joves de Bellcaire d'Urgell acusen la número 2 de la candidatura de PxC a Manresa, Thais Vázquez, d'haver-les col·locat a la llista de la formació sense el seu permís. El partit ho nega. Es tracta de les joves Carla Hinojosa, que anava de número 15, i Gemma Domenjó, que era la número 25.

Segons la família de Domenjo, elles en cap moment no haurien signat cap document donant el seu consentiment per anar a la candidatura de Plataforma a Manresa, i asseguren que algú els ha suplantat la seva firma. «No sé qui, però que busquin qui ho ha fet», han explicat a Regió7.

Comenten que s'ha donat un cas d'abús de confiança. Es dóna la circumstància que la família Vázquez-Espinosa és originària de Bellcaire, i que les tres joves es coneixien i tenien amistat.

El cap de llista de la formació a Manresa, Sebastià Llort, ha assegurat que no s'ha «falsificat absolutament res» i que si no rectifiquen les podrien denunciar.

A petició d'Hinojosa i Domenjó, la Junta Electoral de Manresa les ha donat de baixa de la candidatura, però no es poden treure els seus noms de les paperetes perquè ja estan impreses.