Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge el candidat de Ciutadans de Manresa, Miquel Romero, que dissabte a la tarda va ser agredit per una persona a la parada de la plaça de Valldaura del partit, segons han explicat aquest migdia fonts del cos policial. Els Mossos consideren els fets com una baralla i acusen Romero també d'haver lesionat el seu agressor, tot provocant-li una fractura d'un dit i diverses contusions.

Romero, que figura en el número 9 de la llista de Ciutadans, va denunciar dissabte als Mossos haver estat víctima d'una agressió per part d'una persona, presumptament per motius polítics, quan Ciutadans es trobava fent campanya a la plaça de Valldaura. Quan els Mossos van detenir l'agressor, van constatar que ell també presentava ferides. Per aquest motiu, diumenge, els agents van detenir Romero, també per un delicte de lesions. Tots dos van ser deixats en llibertat provisional aquest mateix diumenge, amb l'obligació de comparèixer davant del jutge de guàrdia en el moment que siguin requerits.

Els Mossos d'Esquadra han especificat que haurà de ser el jutge qui determini si aplicar als dos delictes de lesions un agreujant de motivació ideològica.