Els candidats a ocupar l'alcaldia de la Seu els pròxims quatre anys han valorat "molt positivament" els quinze dies que ha durat la campanya electoral. Tots ells han destacat les moltes propostes fetes i ell treball "intens" d'aquests quinze dies per a donar a conèixer el seu programa a la ciutadania. Tot i els enfrontaments que hi ha hagut en els diferents debats, tots ells, han destacat la bona sintonia que hi ha hagut entre els grups. Els set candidats a la Seu es mostren optimistes de cara a les eleccions de diumenge, sempre dins les opcions que tenen cadascun d'ells.

El candidat de CiU a la reelecció, Albert Batalla, s'ha mostrat "satisfet i content" per la feina feta i per haver pogut fer arribar als veïns de la Seu tres punts bàsics. El primer, explica Batalla, el programa, "amb propostes concretes que a final de mandat es podrà avaluar si s'ha complert o no", ha afirmat. El segon, la presentació d'un equip entusiasta i que afirma "està preparat per a gestionar la ciutat de forma immediata". I un tercer punt, diu Batalla, que "és actitud la Seu, això és sumar, ser optimistes i fer una campanya propositiva". El candidat convergent ha afegit que "no ens ha calgut desprestigiar els rivals polítics, ni amagar la marca ni altres coses que hem observat en campanya".

Per altra banda, el candidat de Compromís per la Seu, Òscar Ordeig, ha explicat que han fet la campanya al carrer, estan "a prop de la gent". Ordeig ha afirmat que "hem picat a moltes portes i a molts domicilis per portar el nostre projecte als ciutadans". El candidat de Compromís ha explicat que han elaborat un programa per tal de donar resposta a les inquietuds de la gent, dels comerciants i dels empresaris de la Seu. I ha conclòs que "la feina feta només té una valoració possible, haver fet una bona campanya, hem intentat que els ciutadans vegin que hi ha una alternativa".

El candidat republicà, Francesc Viaplana, ha assegurat que "hem aconseguit el nostre objectiu que és explicar el nostre programa i per tant valorem la campanya molt positivament". Viaplana ha explicat que no s'ha entrat en picabaralles, "ni en el i tu més", i que s'han centrat en el missatge que volien explicar. Per tot això Viaplana ha afirmat que "estem contens per la feina que s'ha fet, que ha estat en equip, una mostra és que les propostes les han explicat diferent gent de la candidatura".

Per al candidat de la CUP, Pau Lozano, aquesta ha estat la primera campanya a unes eleccions municipals. Lozano ha explicat que la candidatura ha estat mesos preparant el programa en debats i taules de treball amb diferents sectors. En aquest sentit el candidat ha dit que "hem explicat el nostre programa". I ha afegit que "m'ha semblat que la campanya s'ha basat més en el passat o en erros que s'han comès que no pas en propostes noves per la Seu". Per Lozano en alguns casos han semblat enfrontaments personals i "d'egos" i no par una discussió política sobre diferents models de ciutat per la Seu.