El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que donar suport al seu partit diumenge és votar pel "desbloqueig" del govern i també és apostar "per construir Europa", va dir en aquest moment tan "complicat" per a la UE després de la victòria del Brexit al Regne Unit.

"Vull els Estats Units d'Europa encara que a Cameron i als populistes no els agrada" i no vol veure la seva filla, va subratllar, haver de viatjar amb passaport pel continent i ensenyar-li a "comptar en pessetes", va dir Rivera, atacant a Podem per voler "desmuntar" el projecte comú.

L'últim míting de Rivera en aquesta campanya electoral, a la plaça de l'Òpera de Madrid i davant prop d'unes 800 persones, més del que ha estat el seu aforament habitual aquests dies, Rivera va fer diverses referències al referèndum a la Gran Bretanya titllant d'"irresponsables" als que l'han alimentat.

Rivera també va carregar contra el candidat del PP a la presidència, Mariano Rajoy, "un senyor" que, segons Rivera, no pot posar en marxa el país perquè, entre altres coses, "està en els papers de Bárcenas" i té el seu govern i el seu partit sota sospita.