El passat gener, AUSA va nomenar com a nou distribuïdor per a Alacant a l'empresa Malcop SL. Amb aquesta nova incorporació a la xarxa de Distribuïdors AUSA, s'obre una nova època per a la distribució dels productes de l'empresa a Llevant ja que es tanca el mapa de distribuïdors en aquesta zona amb col·laboradors d'un alt perfil com és Malcop.

Per al grup AUSA, empreses com Malcop -la qual ha basat l'estratègia d'aquests últims anys en la diversificació de mercat, la recerca de nous sectors i una especial focalització en la distribució i venda d'equips de maquinària nous- suposa un valor afegit que obre noves perspectives de negoci a la província d'Alacant.

En paraules de Domingo Bárbaro (Dir. Comercial Industrial) "Malcop és un exemple de llogater que ha aprofitat la crisi en el sector per evolucionar cap a un nou model de negoci multisectorial i innovador. Precisament la innovació és tret característic de la identitat d'AUSA. Comencem un nou projecte i un nou camí que no es basa precisament en més dels mateix, si no que tenim moltes idees innovadores que volem fer conjuntament"