Feliu Internacional va néixer de l'esforç de Montserrat Feliu. Explica que en el seu últim curs de carrera universitària es va traslladar a estudiar a Alemanya i quan va tornar "vaig voler treballar en projectes d'internacionalització". I després de treballar aproximadament deu anys a l'empresa familiar de consultoria va tenir l'oportunitat de crear una consultoria especialitzada en temes internacionals. En concret, Feliu Internacional assessora les empreses que volen implantar-se a països estrangers i també empreses estrangeres que volen implantar-se a l'estat espanyol.

Montserrat Feliu evidencia que al llarg del temps ha canviat notablement la seva feina i també el tipus de client que recorre als serveis de la consultoria. Han passat de clients amb un perfil més industrial i que volien crear filials, ja fos per distribuir o produir a països estrangers, a empreses dels sectors de la construcció i terciari (sobretot els més lligats a la construcció) que busquen oportunitats de negoci a països estrangers. Això els ha fet especialitzar-se a donar suport a licitacions per a les enginyeries, consultories, constructores i altres empreses que opten a concursos públics. Tot i això, Feliu concreta que el seu assessorament no es limita tant a l'empresa que s'inicia en l'exportació o que fa una venda puntual a un país estranger, sinó a empreses que volen implantar-s'hi i consolidar-s'hi.

Feliu explica que estan molt especialitzats en l'Europa de l'Est, l'Amèrica Llatina i els Estats Units. Assegura que a cadascun dels països on treballen (Brasil, Mèxic, Colòmbia, Panamà, Argentina, Xile i Polònia, entre d'altres) hi tenen una xarxa de contactes en l'àmbit jurídic i econòmic que els garanteix rapidesa, confiança i molta seguretat quan una empresa decideix instal·lar-se en un país concret. De fet, Feliu visita anualment els seus contactes als diferents països. Assegura que aquest coneixement personal facilita la feina que s'ha de fer entre les diferents parts d'un projecte. També diu que el contacte personal dóna facilitats i confiança a l'hora de treballar. A més, explica que aquest contacte permet reduir costos perquè "evita que ens haguem de desplaçar cada cop s'ha de fer un tràmit. I d'aquesta manera s'abarateix de forma considerable el cost de la implantació i això suposa un estalvi tant de desplaçaments com de temps".

D'altra banda, Feliu també té una oficina a Madrid. La seva responsable explica que en aquesta delegació treballen principalment per a empreses estrangeres que decideixen instal·lar-se a l'estat espanyol. Justifica la presència a Madrid i no a la ciutat de Barcelona, perquè "la nostra seu de Manresa, on sempre hi serem, queda molt a prop de la capital catalana, i, per la distància que ens separa, no costa res venir fins a Manresa o anar nosaltres a Barcelona". L'equip de l'empresa està format per deu professionals i Feliu explica que "entre tots parlem diferents idiomes per tal d'adaptar-nos i poder-nos entendre amb les persones dels diferents països".