L'empresa catalana Fes Més ha remodelat les seves botigues amb ànim de fer més atractiva la venda de bricolatge. La companyia ha optat per donar un to decoratiu als seus espais per mostrar el vessant més refinat dels seus productes per facilitar-ne la compra. D'aquesta manera, l'empresa -que compta amb set botigues repartides per les comarques gironines i de Barcelona i una plantilla de gent professional- pretén demostrar que el bricolatge també pot ser sofisticat.

A més del nou aire que la companyia ha donat als establiments, Fes Més ha introduït nous productes, ha ampliat la gamma i els models dels que ja oferia, ha redistribuït els espais i ha creat una zona per assessorar els clients que vulguin fer qualsevol tipus de reforma. En conjunt, la firma ha ampliat el seu catàleg de referències fins a les 40.000.

D'aquesta manera, Fes Més s'adapta a la nova imatge que pretén implantar el grup de la seva cadena nascuda el 1989 a Girona com a divisió de bricolatge de Fustes Esteba.

L'empresa ofereix mensualment un catàleg de promocions d'alguns dels seus productes amb descomptes. Amb motiu de la remodelació de les seves botigues, Fes Més celebrarà un sorteig entre els seus clients d'un val de 1.000 euros i tres més de 300 euros per gastar en productes de bricolatge.

Més de 25 anys de vida

Fes Més va celebrar aquest 2014 passat 25 anys de vida. L'empresa va néixer l'any 1989 a Girona amb la intenció de satisfer les necessitats del client particular i semiprofessional, posant especial interès en oferir una selecció de productes de qualitat dins del món del bricolatge.

Amb la creixent demanda del sector, Fes Més va començar la seva expansió comercial a tot el principat fins a arribar als set establiments que disposa avui: Girona (inaugurada el 1989), Palafolls (1990), Vic (1994), Figueres (1997), Blanes (2001), Manresa (2003) i Olot (2005).

Actualment, l'empresa ofereix una extensa gamma en les botigues de fusta, moble kit, cuina, ferreteria, fontaneria, material elèctric, construcció, maquinària electroportàtil, jardineria, il·luminació, decoració, pintura, llar-parament, bany-sanitaris i accessoris de bany.

Fes Més forma part de Brico Group, una associació d'empreses amb projecció nacional que agrupa més de 45 centres de tot l'estat que treballen per aconseguir preus i productes competitius, i de Fustes Esteba, que serveix al col·lectiu dels professionals de la fusta i de la ferreteria des de l´any 1969.

Contacte:

Fes més. El bricolatge de casa

Polígon comercial Els Trullols, parcel·la 1-2

08240 Manresa (Barcelona)

Telèfon. 93 878 40 50

Fax. 93 878 42 52