T'agrada l'ensenyament? Si el teu somni és educar, Kumon és la teva oportunitat. Kumon, la més gran empresa educativa del món, es troba actualment seleccionant professors franquiciats a Barcelona. A què esperes per fer la teva somni realitat? En la seva sessió informativa el 19 de març, podràs aprendre-ho tot sobre aquest mètode que forma els alumnes per millorar en les seves matèries escolars i a créixer com a persones.

Segons dades del Servei Públic d'Ocupació Estatal, el gener del 2015 s'han registrat 427.117 aturats a la província de Barcelona, dels quals 288.173 pertanyen al sector serveis. Tot i que les dades puguin semblar desesperançadores, sempre s'albira una llum al final del túnel. Aquesta llum pot ser l'autoocupació a través de la franquícia, i Kumon es troba actualment seleccionant professors franquiciats a Barcelona, oferint-los la oportunitat d'unir-se a l'èxit d'una empresa educativa que compta amb més de 4 milions d'alumnes en els cinc continents.

Sessió informativa

Si t'agrada l'ensenyament, Kumon és la teva opció. El perfil d'un professor franquiciat de Kumon és el d'una persona amb vocació per l'ensenyament, a la qual li agrada treballar amb nens, amb titulació universitària i, sobretot, que es preocupa per l'ensenyament integral i desitja incidir, no només a els estudis obligatoris, sinó també en el desenvolupament personal dels alumnes.

El mètode Kumon consta de dos programes, Matemàtiques i Lectura, que permetran als alumnes superar amb escreix les matèries impartides en el col·legi, alhora que desenvolupen un altre tipus d'habilitats que els serviran per a tota la seva vida, com l'autodidactisme o la confiança en si mateixos.

Si vols conèixer-ho tot sobre aquest revolucionari mètode, acudeix a la sessió informativa de Kumon el 19 de març. Apunta't en aquest formulari i t'informaran de tot el que has de saber per començar la teva marxa en aquest mètode que ha triomfat ja a tot el món.

Inverteix amb garanties

Kumon posa al teu abast el somni de ser emprenedor en el sector educatiu i ho fa amb moltes garanties. Kumon compta amb més de 50 anys d'experiència en aquest sector i amb més de 240 centres i 21.000 alumnes cursant els seus programes. A més de ser una franquícia ja consolidada en el sector, ofereix moltes facilitats als seus professors franquiciats. No faltis a les jornades informatives 'i inverteix amb garanties a Kumon!