Publireportatge

Cursos gratuïts de borsa a Manresa per aprendre a invertir: 15 de Octubre

Inversió, espectacle i aprenentatge

26.09.2015 | 07:53
Cursos gratuïts de borsa a Manresa per aprendre a invertir: 15 de Octubre

Inversió, espectacle i aprenentatge a parts iguals. Hanseatic Brokerhouse té una proposta molt interessant per a les properes setmanes: trading en viu, en directe i en més de dotze ciutats diferents, on destaquem una doble sessió a la ciutat de Manresa

T'agradaria veure com operen els traders professionals? Així arrenca una innovadora iniciativa del broker en línia d'origen alemany Hanseatic Brokerhouse que promet portar per tot Espanya els secrets del trading i les inversions en borsa de manera totalment gratuïta.

Dit així sona molt espectacular, i ho és. En temps real els traders prendran decisions, compraran i vendran, i tot a una velocitat vertiginosa. Els traders experts de Hanseatic Brokerhouse emularan les estrelles de rock. L'esdeveniment pren la forma d'un roadshow que s'estendrà durant les pròximes setmanes per més de 15 províncies espanyoles, entre les quals hi ha Manresa, a més de moltes altres com Barcelona, Girona, Tarragona i un llarg etc.

Assistir a aquest "espectacle" de trading és totalment gratuït i la inscripció es realitza a través d'internet.

Diversió i aprenentatge

Les sessions de trading en viu parteixen de la idea que els assistents gaudeixin aprenent i és que l'esdeveniment, en paraules d'aquest broker alemany, serà "una barreja entre espectacle i aprenentatge" ja que els assistents podran veure en primera persona "com es gestiona el risc de les inversions, com es treballa amb diversos productes financers, etc".

I quin tipus de gent va a aquests esdeveniments? Els responsables de Hanseatic Brokerhouse aclareixen la incògnita: "tota mena de persones, gent que està a la universitat, informàtics, advocats, enginyers, empresaris, etc". Un dels principals avantatges d'aquestes sessions és que no són necessaris coneixements previs. En el cas que algú vulgui assistir sense tenir cap coneixement de trading Hanseatic Brokerhouse ofereix a més sessions online on es pot aprendre com funcionen els productes amb els que després s'operarà en viu.

Les sessions de trading a Manresa estan previstes per al dia 15 de Octubre, tant en format de matí com de tarda.

La inscripció està oberta en aquesta pàgina i marxa a bon ritme. Qui ha dit que la borsa no és un espectacle?

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema