Ara fa nou anys, a partir d'una idea dels seus creadors, va nèixer l'empresa manresana Chapea.com, dedicada a la creació d'elements de marqueting com ara xapes, polseres, imans i adhesius. A més de crear aquesta línia de productes, la firma també s'encarrega de la distribució de les principals màquines per dissenyar i crear les xapes.

Des del seu naixement, Chapea.com no ha parat de créixer perseguint l'objectiu de garantir la satisfacció dels seus clients i reforçar la seva posició en el mercat dels productes de merxandatge. Tot plegat sense deixar d'ampliar el seu catàleg de serveis i retallar dia rere dia el temps d'entrega de les seves comandes online arreu d'Espanya i Portugal, territoris als que actualment treballen i als que ben aviat hi esperen afegir França.

Serveis per a tot tipus de clients

Un dels objectius de Chapea.com és posar totes les facilitats i la màxima professionalitat per atendre els seus clients, ja siguin empreses, particulars, col.legis i assocacions, entre d'altres. Tot un ventall de perfils als que poden atendre gràcies a la gran varietat de productes dels que disposen i que poden cobrir des de fires fins a campanyes publicitàries passant per detalls de boda, batejos, comunions i altres possibilitats.

El procés d'elaboració de les xapes de Chapea.com

Evitar ensurts

Per quedar bé amb els convidats a la teva festa o als teus actes, és important no deixa cap detall a l'atzar, i per aquest motiu l'empresa manresana també dóna l'opció als clients de poder veure i tocar una mostra prèvia de l'encàrrec abans de començar-ne la producció en massa, per tal d'evitar qualsevol mena d'ensurt.

Al mateix temps, la firma manresana disposa d'un servei d'atenció ràpida i personalitzada durant els 365 dies de l'any, les 24 hores del dia per als seus clients, a banda d'altres facilitats en aspectes com el pagament o la possibilitat de contractar un servei d'entrega urgent en 24 o 48 hores, segons el cas.

Finalment cal destacar que Chapea.com sempre ha estat una empresa compromesa amb el medi ambient que tot el paper que utilitza en la elaboració dels seus productes correspon únicament a explotacions sostenibles en boscos controlats.