S'espera que els dos dies de converses que tindran lloc a Singapur donin peu a una reunió més àmplia que es realitzarà a Pequín la setmana que ve i a la qual assistiran Corea del Sud, Xina, Japó i Rússia. "El que necessitem fer és assegurar-nos que el protocol de verificació sigui un que clarifiqui temes, de manera que no hagi malentesos", va comentar Hill als periodistes després de la seva arribada a Seül per dialogar amb el seu parell nord-coreà, Kim Kye Gwan.

"Necessitem algunes especificacions en aquest protocol, hem tingut moltes discussions sobre ell i crec que tenim un acord sobre com seguir endavant", va expressar. Els analistes diuen que és probable que Corea del Nord, notant que l'equip del president George W. Bush probablement vulgui aconseguir un èxit diplomàtic abans de deixar el poder en gener, intenti aconseguir les concessions a Pequín.

El conflicte més recent a l'acord de desarmament que Corea del Nord va arribar amb les altres cinc potències és la negativa de Pyongyang a permetre que els inspectors internacionals treure mostres nuclears fora del país per fer proves.

Hill ha estat criticat pels conservadors a Washington per ser massa flexible amb Corea del Nord i no obtenir informació detallada sobre el programa d'enriquiment d'urani per fabricar armes o per produir tecnologia per a països com Síria, alguna cosa que estaria realitzant Pyongyang.