A més, va assenyalar que les idees del Partit Popular s'"han imposat per la força dels fets".

Així ho va assegurar durant la copa de Nadal que va celebrar el PP de Madrid a la localitat madrilenya de Ciempozuelos, unes paraules en clau interna després que Aguirre es mostrés més dura amb la política antiterrorista del Govern i insinués que podia tornar a negociar amb ETA. A l'acte van assistir diversos consellers de l'executiu autonòmic, però l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, va excusar la seva presència perquè havia de presentar al Congrés la candidatura olímpica Madrid 2016.

"Sóc molt conscient del que estic fent, sé el que estic fent, hi ha una gran majoria d'espanyols que estan mirant el PP ara mateix i no els podem defraudar de cap de les maneres perquè Espanya té dret a una alternativa", va proclamar Rajoy.

L'ESQUERRA "MANCADA D'IDEES"

Durant el seu discurs, el líder de l'oposició va subratllar que l'esquerra "avui està mancada d'idees" i que "els seus somnis els ha liquidat la realitat". Per contra, va ressaltar que les idees del PP "segueixen vigents i s'han imposat per la força dels fets".

El partit, va continuar, defensa la llibertat, la igualtat, la solidaritat, la nació espanyola i la lluita contra el terrorisme. Segons va afegir, la gent vol respostes "i no somnis o conceptes que no entén" i, per tant, va indicar que el PP ha d'oferir solucions i transmetre eficàcia.

A continuació, va criticar durament la política econòmica del Govern socialista i el va acusar de "superb" per no acceptar l'ajuda i les propostes que li ofereix el PP i, en canvi, anunciar contínuament paquets nous de mesures. "Aviat n'hi haurà un altre, cada vegada que anuncia un paquet, Espanya veu com cent mil espanyols més perden la feina", ha afirmat, per afegir que José Luis Rodríguez Zapatero "generarà un problema gravíssim als espanyols els anys vinents".

SEGUIR TREBALLANT AMB HUMILITAT

Alhora, Rajoy va agrair als militants del PP de Madrid el seu treball però va assegurar que cal seguir treballant "amb humilitat" i "estar prop de la gent" perquè "res està guanyat per sempre i no hi ha res que no es pugui guanyar". "Aquesta és la nostra responsabilitat", va apuntar.

Dit això, va afirmar que "sempre" està a disposició de la gent del partit. "Vull dir-vos aquí que estic a disposició de tots els militants del PP de Madrid. Hi porto molts anys i alguna virtut tinc, sé escoltar, sé callar i sé posar-me al lloc de l'altre. Amb mi es pot parlar i si algú necessita alguna cosa de mi i jo puc, allà hi seré amb el cap i el cor, com deia el nostre eslògan de les generals", va emfatitzar.