El president de la Generalitat i del PP de la Comunitat Valenciana, Francisco Camps, ha llançat avui, durant la seva intervenció en el Comitè Executiu Nacional del PP, un missatge d'unitat com requisit per a guanyar les eleccions i ha afirmat que sempre ha apostat per Mariano Rajoy com líder del partit.

Segons han informat a EFE fonts del PP, Camps ha assegurat davant la direcció dels populars que si treballen tots units van a guanyar les eleccions, perquè el PP "té força per a això".

Per a Camps, el PP "és el partit de la gent, perquè es preocupa dels seus problemes" i això li ha donat governs com el de la Comunitat Valenciana i l'expectativa de guanyar les pròximes eleccions.

A més, el president dels populars valencians ha manifestat que ell sempre ha apostat per Mariano Rajoy com líder del partit, perquè és "un valor segur".

Aquesta aposta ha estat un "encert", segons Camps, i prova d'això és, per exemple, la victòria en les eleccions europees del passat mes de juny.

El president de la Generalitat ha explicat davant el Comitè Executiu Nacional que el PP és el partit més votat a la Comunitat Valenciana "perquè es preocupa pels valencians" i això, "malgrat el desgast que intenta el PSOE", els dóna als populars un avantatge de "més de 20 punts" sobre els socialistes.