Si et va agradar '50sombras de Grey' és molt probable que també t'agradi algun dels títols proposats a continuació i que segueixen l'estela eròtica de l'obra d' E.L.James, una obra del qual l'adaptació d'aquesta estar punt d'arrasar a taquilla. També pots trobar una àmplia selecció de llibres de l'univers Grey a la llibreria online de Parcir.

Gairebé tots els títols suggerits en aquesta llista, confeccionada per un grup de bibliotecaris, estan protagonitzats per dones, compten històries plenes de passió i han estat creats per escriptores ja consagrades en el gènere romàntic.

THE BREATHLESS TRILOGY

És una obra escrita per Maya Bancs que relata la història de tres amigues riques que sempre aconsegueixen tot el que volen, dins i fora del dormitori. Però quan apareix un quart personatge femení en aquesta trama tot canvia, perquè és capaç de capturar els desitjos i els cors de les tres amigues.

THE CROSSFIRE

La saga de Sylvia Day van plantar la possibilitat de que dues persones amb problemes emocionals s'ajudin mútuament. Gedeó és un brillant home de negocis i Eva acaba d'arribar a Nova York.

THE MASTERED

L'obra de Lorelei James relata la història de Amery, una jove que s'apunta a classes de defensa personal, i Ronin, l'amo del gimnàs en el que s'imparteixen les Lliçons. Els dos comencen en aquest moment una apassionant història d'amor.

THE SLEEPING BEAUTY TRILOGY

Aquesta història, escrita per Anne Rice, sota el pseudònim d'A.N.Roquelaure, parla d'erotisme, fantasia i bellesa. Però no hi ha una bellesa pròpia de les princeses de Disney, una bellesa que a vegades es troba en l'originalitat.

THE ALPHA

De la mà de Jasinda Wilder es proposa L'Alfa que llança la següent pregunta: Què faries si reps un xec misteriós amb diners suficients com per acabar amb tots els teus deutes? Ho cobraries?

ON DUBLIN STREET

La saga de Samanthe Young, relata la història de Jocelyn, una dona que intenta escapar del seu passat a Escòcia, especialment, de la seva passat amb Scot Branden Carmichael. No obstant això, Branden té sempre el que vol, en aquest cas, Jocelyn.

THE BLACKSTONE AFFAIR

Una altra de les novel·les romàntiques que destaca és The Affair Blackstone, de Raine Miller. Aquesta saga explica la història d'Ethan Blackstone, amo d'una empresa de seguretat a Londres que coneix un Brynne, una estudiant que es guanya la vida com a model.

GABRIEL

Els llibres sobre Gabriel, de Sylvain Reynard, narra la història d'un professor durant el dia però que busca el plaer a la nit. Gabriel Emerson té una vida de somni fins que Julia Mitchell entra en la seva vida.

THIS MAN

Finalment, l'última sèrie que proposa la llista ràpida és 'This Man' de Jodi Ellen Malpas. Explica el romanticisme d'una dissenyadora d'interiors amb un dels clients més atractius que ha tingut, Jesse Ward. Aca O'Shea no ha de barrejar els seus quefers laborals amb el plaer.