La pel·lícula ''50 sombras de Grey'' encara no ha sortit a la llum i ja transforma en or tot allò que toca, ja que el seu tràiler, va ser el més vist en aquest darrer any. Però què hauria passat si els actors fossin uns altres?

Segons va publicar Comigsoon, E.L James (la creadora d'aquesta tòrrida història d'amor) va tenir en ment al vampir de ''Crepúsculo'' com a primera opció per encarnar al milionari Christian Grey. Encara que finalment va descartar la idea d'incloure a Robert Pattinson. Però Pattinson no va ser l'únic vampir televisiu que va poder aspirar al paper: Ian Somerhalder (Crónicas vampíricas) i Alexander Skarsgard (True Blood) van ser unes altres opcions plantejades per E.L James.

Els estudis van creure que Ryan Gosling podria encaixar en el paper de Grey, encara que l'actor va declinar l'oferta per què no es veia interessat en ella. La pilota va passar aleshores a Charlie Hunnam (Sons of Anarchy). Però els fans no estaven d'acord que fos un bon candidat, i per això van recollir 85.000 firmes demanant que Hunnam es retirés del repertori.

També hi van haver rumors sobre Matt Bomer, Theo James i Christian Cooke, encara que al final el paper va acabar a les mans de Jamie Dornan.

En tota la disputa, també va haver-hi diverses opcions per encarnar a la becaria Anastasia Steele, el paper protagonista femení. Emilia Clarke (Juego de tronos), Lucy Hale (Pequeñas mentirosas), Alexis Bledel (Las chicas Gilmore), Emma Watson (Harry Potter), Shailene Woodley (Divergente) i Elizabeth Olsen (Godzilla) són algunes de les de les opcions que hi va haver sobre la taula.

Quan es va anunciar que Dakota Johnson es quedaria amb el paper, va succeir el mateix que amb Charlie Hunnam. Però encara així, ella va seguir endavant i es va convertir en la protagonista de la història.

El 13 de febrer, el dia abans de Sant Valentí, serà quan ''50 sombras de Grey'' aterri als cines. La productora Dana Brunetti ha demanat als fans que es mantinguin en calma i esperin a veure la pel·lícula : ''Hi ha moltes coses que no es veuen en el càsting. Talent, disposició, el desitj de fer-ho, la química amb l'altre actor, etc".