Una de les escenes més controvertides i famoses del llibre ''50 sombras de Grey'' no estarà en la pel·lícula. El passatge en qüestió de l'obra de E.L. James el protagonitzen Christian Grey, Anastasia i ... un tampó.

''L'escena no encaixava en la pel·lícula'', va explicar a Variety Sam Taylor-Johnson, el director de la cinta, que va tancar l'assumpte assegurant que és un cosa que ''ni es va arribar a discutir''.

També va parlar en l'entrevista Michael De Luca, el productor de la cinta, que va assegurar sobre la polèmica escena que no era necessària perquè respecte al llibre, el cine ''és un mitja completament diferent''.

El sexe, la meitat de la pel·lícula

Sobre les escenes de sexe, Taylor-Johnson va afirmar que no ho són tot: ''Nomes són un 50% de la pel·lícula. Crec que estan integrades a la història. No són gratuïtes'', argumenta el director.

De Luca a més, va definir l'última trobada del primer llibre entre Christian i Anastasia com el més intens de tots: ''L'escena sobre la que menys hem parlat es l'última, en la que Anastasia li demana que faci el pitjor que pugui fer per saber fins on pot arribar''.

El productor va alabar el treball de Jaime Dornan en aquesta escena: ''Allà apareix més aprop del Christian dominant. L'actuació de Jaime es fantàstica, l'actor es va deixar anar'', va assenyalar De Luca.

Per la seva part, l'autora E.L. James, aprova l'adaptació, encara que el contingut s'hagi suavitzat. ''50 sombras de Grey'' és, sobre tot, una història d'amor, i el sexe es només una part''.

''La gent que no hagi llegit el llibre potser es pot sorprendre perquè no hi ha moltes escenes de sexe a la pantalla, però això és perquè els mitjans de comunicació han posat l'èmfasi en aquest aspecte. Estic segura que milions de fans que han llegit la trilogia pensaran que hi han suficients escenes de sexe'', va concloure James.

Evita la qualificació per a adults

Potser la decisió d'eliminar aquesta escena tant polèmica estigui relacionada en l'intent d'evitar la qualificació NC-17 (pel·lícula prohibida a menors de 17 anys). Finalment, la Motion Picture Associatio of America (MPAA) li ha atorgat a la cinta protagonitzada per Dakota Johnson (Anastasia) i Jamie Dornan (Christian) la qualificació R, és a dir, que els menors de 17 anys han d'assistir acompanyats d'un adult a la sessió.

I sembla que aquesta qualificació no li passa factura a ''50 sombras de Grey''. L'adaptació de la popular novel·la eròtica de E.L. James bat el rècord de ventes anticipades d'entrades a Estats Units per una pel·lícula amb aquesta qualificació.