Potser és un dels moments que més nervis i il·lusió desperti a les núvies, el camí cap a l'altar és quan i on es revela el major secret en moltes de les bodes que és el vestit de la núvia.

És per això que no has de descuidar els preparatius d'aquest moment únic mentre organitzes l'esdeveniment. És important conèixer bé el lloc on es produirà l'enllaç, si és en església segur que el rector us informarà de tot el necessari, en cas de celebrar-se en exteriors pensa en tots els factors que poden influir i encara que estiguis organitzant el casament en un lloc de reconegut prestigi has de preguntar i saber com serà tot.

És molt important la música, t'ajuda a donar-li un to emotiu, divertit o tal com vulguis que sigui aquesta entrada. Tant si contracteu música en directe com si es tracta d'una empresa de so, acorda amb ells el lloc on estaran col·locats, com amagar el cablejat necessari o qui serà l'encarregat de donar-los pas.

Com és el terra de l'espai? Si hi ha graveta, empedrat o terra, serà necessari que col·loquin una catifa per facilitar el pas de tots els convidats i evitar que les seves sabates i vestits es taquen o danyin.

I si plou? Sempre ha d'existir el Pla B per molt que intentis localitzar l'esdeveniment en un mes de poques pluges, el temps està boig i unes gotetes poden arruïnar l'esforç de molts mesos. En aquest dia algú ha de prendre aquesta decisió, o sigui que tingues clares les teves premisses i deixa't aconsellar pels professionals. El vent pot ser un altre incòmode company que també és molt important en cas que tingueu previst el muntatge de carpes o elements lleugers en la decoració.

Mentre arriba el teu anhelat moment, pensa que els convidats hauran d'esperar durant una estona. Si estan en exterior pot ser que hagin de suportar sol directe, per la qual cosa habilita una zona d'espera a l'ombra o col·loca uns cistells amb para-sols individuals de paper que a més de decorar els evitarà la sufocació.

Totes les atencions són poques quan pensis en els teus convidats, i tot i que el camí cap a l'altar sigui el vostre moment, els has convidat perquè t'acompanyin i ho comparteixin amb tu, oi?

Això sí, quan avancis segura cap a l'altar, sigui sobre terra, llambordes o moqueta, oblida't de preparatius, dates i estrès i gaudeix, és l'inici del teu gran dia!