Tots tenim un color amb el qual ens sentim més o menys identificats, el que probablement aparegui en molts dels episodis de la nostra vida: la decoració d'una habitació de casa, el color de la vaixella.

El casament no pot ser menys, i per això és molt aconsellable que us decanteu per un color o gamma cromàtica i la utilitzeu en la majoria d'elements de la celebració. El que a priori pot semblar una decisió massa rígida, us farà alleugerir en algunes decisions del futur. Un casament és una llista interminable de decisions i tenir definit almenys el to predominant, serà de gran alleujament, a més, us assegura un resultat equilibrat i harmònic en la part estètica.

Quins elements utilitzaran aquest color del meu casament?

Les estovalles i els centres de taula, els arranjaments florals de la cerimònia, detalls en els vestits de les dames d'honor, el ram de la núvia, el pastís, les invitacions. Com veus, les opcions són nombroses, i no es tracta de que tot sigui del mateix to, sinó més aviat, que tot estigui combinat.

Quin color triem?

El lloc i l'horari de la celebració poden ajudar-vos en l'elecció. Els casaments de dia es presten a colors més vius, mentre que les de nit quedaran més boniques amb colors tènues i clàssics com els daurats, plates o colors molt suaus. Si la vostra boda és campestre el verd ha d'estar entre les vostres opcions principals i un casament de platja demana colors de la gamma dels blaus, crus i marrons.

Les flors del teu ram poden ser una altra pista, si tens clar que vols una flor específica probablement puguis definir el color hi ha partir d'això continuar amb el diseny. També les estovalles del lloc pot ser un altre factor determinant, no tots els espais tenen jocs de taula per a que pugueu triar.

Així que prendre una estona a debatre i escollir el color predominant del vostre casament serà una opció encertada, tot serà més fàcil un cop la decisió estigui presa i podrem seguir definint tots els detalls d'aquest dia tan meravellós que serà el del vostre casament.